Wie?

Sigterman& is een klein hoogwaardig bureau dat bestaat sinds 2012. Wij willen met Sigterman& de snelle en kwalitatief hoogwaardige advisering bieden die u verwacht. Met de menselijke maat en tegen een redelijk tarief. Dat doen we met twee adviseurs met een lange staat van dienst.

Taïssia Sigterman-Schuld (1968)

Toegepaste Econometrie (UvA, 1993), Coaching voor Professionals (De Baak, 2000-2001)

Uitgebreide ervaring als onderzoeker, adviseur en coach bij onder andere PwC. Opdrachtgevers in de overheid, (sociale) verzekeringen en de gezondheidszorg, profit en not-for-profit. Opdrachten op het gebied van beleid en bestuur, strategie en (kwantitatieve) analyse.

In de loop van haar carrière ontwikkelde Taïssia zich als coach met inzicht in het krachtenspel binnen en tussen organisaties, met een krachtig vermogen om mensen te bevragen over handelwijze, drijfveren en visie.

Haar stijl is rustig en betrokken, zakelijk, analytisch en positief kritisch. Pittig met de broodnodige humor.

E: taissia@sigterman.nl
T: 06 – 2000 7495

Lex Sigterman (1955)

Registeraccountant (NIVRA, 1985), SIOO (Sturing van veranderingen in organisaties, 1990), Business Education (London School of Business, PwC programma, 1997-1998)

Uitgebreide ervaring als adviseur en (managing) partner bij PwC , IBM en Boer & Croon. Opdrachtgevers in rijks- en gemeentelijke overheid, zakelijke dienstverlening, MKB,  hoger onderwijs, pensioenfondsen en (jeugd)zorg. Opdrachten op het gebied van strategie, implementatie van strategie, besturing, governance en optimalisatie van organisaties.

Lex combineert analytische kracht met gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen. De menselijke maat en pragmatisme kenmerken zijn adviesstijl. Hij is energiek, enthousiast en stevig kritisch. Altijd betrokken bij zijn opdrachtgevers en gericht op het echt realiseren van vooruitgang. Humor en relativering completeren zijn stijl.

E: lex@sigterman.nl
T: 06 – 5519 6546

Op deze website laten wij u kunst uit ons huis zien, van verschillende kunstenaars: Frode Bolhuis, Sjannie Bouwman, Cisca Elderman, Michele Fabbricatore, Riky van Lint, Henny van der Meer, Arthur Meijer, Klara Reynders, Rieke van der Stoep, Claudia Straatsma, Jacqueline Tijssen, Isabella Werkhoven, Wil Willemsen, Marjo Wiltingh en (ons) onbekende kunstenaars uit China en Griekenland