Wat?

 

U heeft ideeën voor de toekomst en u wilt ze toetsen. Nieuwe wegen zijn nodig: uw omgeving verandert, uw organisatie en bijbehorende besturing moeten zich ontwikkelen. Sigterman& prikkelt, bevraagt en formuleert. Welke scenario’s zijn relevant, waar zit potentieel? Welke ruimte is er om te veranderen en welke eisen worden aan uw organisatie gesteld? Wat blijft overeind na een reality check?

Men verwacht van uw organisatie dat deze op alle onderdelen effectief en op hoog niveau functioneert. Of het nu gaat om dienstverlening, ICT, belangenbehartiging of bestuur. Om tot echte professionaliteit te komen zijn nieuwe vormen van samenwerking nodig en een weloverwogen positionering. Vraagstukken die vragen om verdieping, inzicht en een onafhankelijke visie. Sigterman& onderzoekt, analyseert en begeleidt het proces. Wij helpen om tot gedragen besluiten te komen, na bewuste afweging en met oog voor cultuur en de menselijke maat.

U weet waar u heen wilt en vraagt zich af of u en uw organisatie er klaar voor zijn. Weinig is zo inspirerend als een uitdagend gesprek tussen kritische geesten. Sigterman& verdiept uw inzicht in doelstellingen en effectiviteit, van uw organisatie of van uzelf. Sigterman& coacht en zoekt potentieel, doorbreekt en jaagt aan.